Riippumaton riippakivi

Annetaan Trumpille mahdollisuus

Trump lähti haastamaan poliittisen mafian ja sen hallitseman valtamedian. Osavaltiot äänestivät ja Trump voitti, vaikka media heitti romukoppaan viimeisetkin jäänteet journalistisista periaatteista. Ilmeisesti kansa osaa ajatella itsenäisesti ja se on iso viesti eliitille ja medialle.

Nyt vuorossa on, että käydään läpi kaikki juridiset ja mahdolliset keinot, että tulos ja presidentti saataisiin toiseksi. Mikäli tämä ei onnistu, niin Trumpilla on JFK:n ja monen muun kohtalo hyvin lähellä. Eilen valkoisessa talossa Trump näytti aaveen nähneeltä. Kerrottiinko jo eliitin toimesta ultimaatum uhkaus, jolla Trump alistetaan valtaan? Toivottavasti ei ja hatussa on liikaa foliota. Trumpilla voi olla muutenkin uusissa ympyröissä kohtuudella pureskeltavaa.

 

Sitten asiaan.

Trump halusi muutosta ja kansa halusi muutosta. Politiikkaa hallitsevaa korruptiota ei saa enää ohittaa. Internetin pienet anonyymit toimijat ovat tuoneet kaikkien nähtäville todisteet korruption syvyydestä ja joka päiväisyydestä. Siltä ei saa sulkea silmiään. Valta on kaupan, eli lähes kaikki on kaupan. Kenellä on rahaa, voi ostaa valtaa. Kenellä on valtaa, voi myydä valtaa. Demokratiaa?

Trump halusi haastaa tämän korruption ja palauttaa vallan kansalle.

Toivottavasti kansalaiset ottavat vallan vastaan ja pyrkivät tukemaan Trump:ia, eivätkä ainoastaan sorru vihaan. Nyt on Greenpeace:n ja vastaavien toimijoiden aktivoiduttava. Tarjottava tietoa ja pyrittävä vaikuttamaan Trumpin ajamaan politiikkaan. Perustellusti näyttää, että on taloudellisesti järkevämpää pitkällä tähtäimellä rakentaa uusiutuvaa energiaa, kuin hyökätä hiileen ja öljyyn entistä hanakammin.

 

Trumpin hallinnossa on paljon paikkoja vapaana uuden maailman rakentajille. Toivottavasti kansalaiset ottavat haasteen vastaan ja lähtevät mukaan rakentamaan uutta.

 

Trump haluaa johtaa, ei hallita.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat